Γιατί να μας επιλέξετε;
Μία ερώτηση που κάθε σωστός επαγγελματίας έχει όσον αφορά την επαφή του με τους καταναλωτές του

workplace 1245776 640
Η “Compass” αποτελείται από ανθρώπους με μεράκι και γνώση, οι οποίοι είναι σε συνεχή επαγρύπνηση με σκοπό να βρίσκονται στην καρδιά των τεχνολογικών εξελίξεων. Με το τρόπο αυτό προσπαθούμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των πελατών μας. Μέσω των ανθρώπων μας έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε ευέλικτοι αλλά και καινοτόμοι, συστατικά απαραίτητα για την εποχή και τις ανάγκες της. H πορεία μας στο χώρο αποδεικνύει ότι η εταιρεία μας είναι μία οικονομικά και κοινωνικά υπεύθυνη επιχείρηση.

Βρισκόμαστε στο πλευρό των συνεργατών μας προκειμένου να μειώσουμε το κόστος και τους κινδύνους, να βελτιώσουμε την αποδοτικότητα και να αυξήσουμε την ικανοποίηση και την αφοσίωση των πελατών τους. Παρατηρούμε ότι οι εταιρείες κινούνται από μοντέλα ευρείας κλίμακας υπηρεσιών, τα οποία αποδεικνύονται δυσκίνητα να προσαρμοστούν στις σημερινές ανάγκες της αγοράς, οι οποίες μεταβάλλονται με γοργούς ρυθμούς.

 

 

 

 pexels rfstudio 3810788

Σκοπός μας στην “Compass” είναι να βάζουμε γερές βάσεις στις οποίες μπορούν να χτιστούν σωστές και μακροχρόνιες συνεργασίες. Άλλωστε μέσα από τις πληροφορίες που συλλέγουμε από τους συνεργάτες μας, στη συνέχεια μπορούμε να δώσουμε λύσεις που είναι εύκολο να ενσωματώσουν στις επιχειρήσεις τους. Η καλή συνεργασία μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε σε «ποιο σημείο ταιριάζει κάθε κομμάτι του παζλ». Για εμάς η κάθε συνεργασία είναι μοναδική και διαφορετική, δεν μας αρκεί να παρέχουμε στους συνεργάτες μας ένα προκαθορισμένο προϊόν ή υπηρεσία και να το διατηρούμε διά βίου. Είμαστε πρόθυμοι και έτοιμοι να αλλάξουμε αλλά και να αναπτύξουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες προκειμένου να καλύπτουν τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των συνεργατών μας. Σε μία εποχή στην οποία η τεχνολογία τρέχει με ταχύτητες φωτός δίνοντας μας τη δυνατότητα να σας εξυπηρετούμε με μεγαλύτερη ταχύτητα και ακρίβεια, εμείς θέλουμε οι συνεργάτες μας να γνωρίζουν ότι η εταιρεία μας είναι μια ανθρώπινη επιχείρηση με πραγματικές και ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις. Εν κατακλείδι επιλέγοντας εμάς έχετε τη δυνατότητα να μειώσετε σημαντικά τα λειτουργικά σας έξοδα και ελέγχετε αποτελεσματικότερα τις καθημερινές σας συναλλαγές.

 

 

Οι σταθερές μας

Υπευθυνότητα

•Η ομάδα μας έχει αναπτύξει σε μεγάλο βαθμό τη συναίσθηση ενός συλλογικού πνεύματος, όπως επίσης και τις δεξιότητες ανάπτυξης προσωπικής ταυτότητας, χαρακτηριστικά τα οποία είναι απαραίτητα για την ανάληψη ευθυνών. Ενεργούμε με τέτοιο τρόπο ώστε να αντιμετωπίζουμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά διάφορες καταστάσεις λειτουργώντας συλλογικά. Η αξία της ευθύνης παραμένει πυξίδα και στάση ζωής για εμάς που έχουμε θέσει ως στόχο την επιτυχία.

Εξέλιξη

Η εξέλιξη είναι ένα βασικό στοιχείο που μας χαρακτηρίζει. Η στασιμότητα στις υπάρχουσες συνθήκες όσον αφορά τα προγράμματα και τις επικοινωνιακές δεξιότητες του προσωπικού μας είναι κάτι το οποίο δεν μας αντιπροσωπεύει. Για αυτό το λόγο ανά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται αναβαθμίσεις στο λογισμικό μας με ό,τι νεότερο κυκλοφορεί. Το ίδιο ισχύει και για το ανθρώπινο δυναμικό μας το οποίο εκπαιδεύεται συνεχώς με σκοπό να είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες που προκύπτουν. Ακολουθώντας τις νέες τάσεις που η αγορά προστάζει, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να είμαστε στο πλευρό σας, εξασφαλίζοντας έτσι την άμεση κάλυψη των επικοινωνιακών αναγκών σας.

Αυθεντικότητα

Ακολουθούμε πιστά το όραμα της εταιρείας μας και αποφεύγουμε καθετί που μπορεί να μας κάνει να παρεκκλίνουμε από την τροχιά μιας επιθυμητής πορείας προς την επιτυχία. Θέλουμε μία επιτυχημένη εταιρεία που να είναι σημείο αναφοράς στον κλάδο της. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο μέσα από μία συνεπή και υπεύθυνη πορεία παραμένουμε σταθεροί και πιστοί στους στόχους, τις αξίες και την αποστολή μας.

 
 
 

Στόχος

Ο βασικότερός μας στόχος

Στόχος μας είμαι η καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας όσο και η άψογη συνεργασία μας με αυτούς. Αυτό θα επιτευχθεί μέσα από τις στενές επαγγελματικές μας σχέσεις, αλλά και από την άρτια και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους από το συνεχώς εκπαιδευόμενο μας προσωπικό. Βασικότερος μας στόχος όμως είναι να είμαστε σημείο αναφοράς στον κύκλο μας για τις άριστες υπηρεσίες που παρέχουμε. .